Շենժեն-40 | Գյուղաքաղաքից` տեխնոգրադ
July 5, 2018
Բուլղարացի դասականների պատմվածքները թարգմանցվեցին չինարեն
July 9, 2018

Անհույ նահանգի խոհանոցի երեք ոսկիները

Չինական խոհանոցի բազմազանությունը բառացիորեն գլխապտույտ է առաջացնում: Հնարավոր չէ գնալ ռեստորան միայնակ ու կշտացած դուրս չգալ: Մյուս կողմից, եթե ուզում է խորանալ տվյալ երկրի մշակույթի մեջ, սկսիր խոհանոցից: Ուրեմն, հենց հիմա մոլորակի տարբեր ծայրերից Պեկին ժամանած գուրմանները համախմբվել են Մինձու հյուրանոցում ու վայելում են Անհույի նահանգի խոհանոցի գլուխգործոցները:

Եթե մի օր բախտ վիճակվեց, ԱՆՊԱՅՄԱՆ ՓՈՐՁԵՔ


1. Մաոֆենի ծովախեցգետին


2. Պաստերիզացված մանդիրոնով ձուկ


3. Փափուկ տոֆու

Ավելին` այստեղ:

Ադապտացիան և ուտեստների ընտրությունը` Միքայել Մարգարյանի